vineri, 23 ianuarie 2015

Supa crema de dovleac

Ingrediente:
- 1l supa de legume;
- 2 morcovi mari;
- 2 cepe mari;
- 1 kg miez dovleac placintar;
- 2 linguri unt;
- 200 ml smantana grasa (eu am avut cu 30% grasime);
- sare, piper, oregano si patrunjel verde.
- obligatoriu se serveste cu crutoane.
Taiem dovleacul si morcovii in cubulete mici, curatam ceapa si o taiem rondele.
Le punem pe toate la fiert in supa de legume si cu un praf de sare si le lasam sa fiarba pana cand se inmoaie bine dovleacul si morcovul.
Le punem apoi in blender impreuna cu untul si le mixam bine pana devine pasta. Amestecam apoi si smantana in supa crema si servim.
Se serveste supa calda cu o lingura de smantana, crutoane si patrunjel verde presarat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu